2016_03_17_asztalteritesi_verseny_1

Concursul aranjării meselor festive

În data de 17 martie 2016 s-a desfășurat proiectul extra-curricular “Il aștept pe cel drag”, concurs și expoziție organizată pe tema aranjării meselor festive de Crăciun, Paște, Ziua Mamei, Sfântul Valentin (Dragobete), Revelion sau onomastici, aniversări. Participanții concursului au fost elevii din clasele a IX C și D – liceu și școală profesională cu specializarea alimentație publică. După rugăciunea rostită împreună cu profesorii de specialitate și conducerea unității s-a procedta la realizarea și prezentarea unei mese festive în vederea etalării cunoștințelor însușite la modulele de specialitate care ajută elevii în dezvoltarea abilităților profesionale.

 

Surprizele pregătite au fost pe placul tuturor. Fiecare echipă a prezentat câte o binecuvântare potrivită ocaziei simulate. Activitatea a fost precedată eșalonat de discuții de grup – alegerea temei de proiect; selectarea materialelor necesare; distribuirea sarcinilor de grup si individuale; analiza sarcinilor si programarea activităților; pregătirea materialelor promoționale; pregătirea produselor sau materialelor de decor; menajarea standului; oferirea de informații cu privire la proiectul prezentat vizitatorilor standului.

 

Coordonatorii proiectului au fost profesorii de specialitate Nógrádi Márta și Catona Valéria. La sfârșit membrii juriului Albert Andrea, Kele Tünde Ilona, profesori de specialitate, Harácsek Klementina director adjunct și Zalder Éva Mária director, au deliberat luând în considerare voturile elevilor. Premiații concursului sau fost: locul I. – Jakab Elek Jasztin, Botházi Dávid, Gál Richárd, locul II. – Farkas Elvira, Sereban Tifani, Bartha Csenge, Pap Timea, locul III. – Deák-Bella Hortenzia, Incze Gabriella Anita és Ugrai Margit Emilia.

 

GALERIE FOTO