szulok_iskolaja_9_2016

Școala părinților la Liceul Teologic Romano-Catolic Szent László din Oradea

Acordarea unui suport spiritual și profesional de calitate colectivulului de părinți ai elevilor în perioada postului mare și săptămânii patimilor, premergătoare sfintelor sărbători pascale, a devenit o tradiție la Liceul Teologic Romano Catolic ”Szent László” din Oradea. Inițiatoarele acestor activități specifice sunt prof. Gazdag Orsolya psihologul școlar al unității și sora Tari M. Böbe, care au încercat și încearcă permanent să acorde ajutor eficient în educarea și modelarea personalității elevilor, în vederea găsirii vocației lor în credința lui Dumnezeu. În data de 22 martie 2016 începând cu orele 17.00 a fost organizat din nou programul intitulat Școala părinților.

 

Această activitate a fost urmată de întâlnirea cu părinții elevilor din clasa a IV-a. Întâlnirea a fost deschisă de către directorul unității Prof. Zalder Éva Mária, care a făcut o prezentare succintă a ofertei școlare, făcând referire la caracterului propriu al liceelor vocaționale și avantajele continuității la nivel de unitate.

 

Au urmat apoi prezentările profesorilor de specialite: Hegyes Luminița profesor de limbă și literatura română, Bődi Zsófia spec. matematică și Fehér Gabriella profesor de limbă și literatura maghiară maternă au vorbit despre caracteristicile esențiale ale materiilor predate, făcând referire la frumusețile vocației de dascăl. Benedek Ramóna profesor de religie a pezentat programele speciale oferite de către școală, menite să educe în spirit creștin, drept răspuns la iubirea oferită de bunul Dumnezeu tuturor elevilor școlii.

Follow by Email
Facebook