2016-04-01_08

Jó eredmények a megyei hittanolimpián

Szép eredményeket értek el a megyei katolikus hittanolimpián a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum diákjai. Számukra a díjkiosztó az iskola kápolnájában volt szerdán, 2016. március 30-án, illetve pénteken, április 1-én, a diákmiséket követően.
 
Az V-VIII. osztályos diákok eredményei:
Szabó Boróka V. B, I díj. 
Szeghalmi Gabriella VI.B, I díj.
Rejtő Dóra VI. A, dicséret.
Strifler Brigitta VIII. A, dicséret.
Nilgesz Laura V.A, Kerekes Eszter és Barabás Dániel a VII. B osztály tanulói is dicséretet érdemelnek kitartó munkájukért.
 
 
A teológi szakon tanuló diákok eredményei: IX. B: I díj: Major Krisztina, II. díj: Szabó Bianka, III. díj: Fodor János, dicséret: Lakatos Richárd  X. B: I díj: Szabó Krisztina, II. díj: Venkli Virág. XI. B: I díj: Kussy Erna, II. díj: Szabó Roland. XII. B: I díj: Szeghalmi Nikolett.
Szabó Dávid a IX. A-ból,  Gyarmati Mátyás a IX.B-ből és Dávid Emőke a X.B-ből is dicséretet érdemelnek kitartó munkájukért.
 
Kolozsváron az Országos Ökumenikus Hittanolimpián, április 21-23. között Major Krisztina, Szabó Krisztina, Kussy Erna és Szabó Roland fogják képviselni iskolánkat. További sok sikert! Isten áldása kísérje benneteket! Amit tanultatok hittanból, azt váltsátok is életre, és legyetek Krisztus tanúi a világban!
 
 
Benedek Ramóna