szerelmi_korseta_plakat_portal

Szerelmi körsétára hívja a párokat az Egyházmegyei Pasztorális Központ

A cím hallattán sokaknak fülig-szerelmes tizenévesek jutnak eszébe – valószínűleg keveseknek évtizedek óta házasságban élő párok. Pedig a “Szerelmi körséta” mindkét korosztályt magába foglalja. És igen, a házasok is lehetnek szerelmesek!

Maga a körséta egy nyolc feladatból álló program-sorozat, melyet a párok közösen végeznek azzal a céllal, hogy kapcsolatukat mégjobban elmélyítsék. A program segítségével szeretnénk arra ösztönözni a párokat, hogy minél több minőségi időt töltsenek együtt – odahaza, a természetben, rendezvényeken, vagy akár egyszerűen csak kettesben. Beszélgessenek egymással, egymásról – hallgassák meg egymást! Legfőképpen pedig törekedjenek egymás megismerésére.

A házasság is tulajdonképpen egy életen át tartó ismerkedés, ami alatt két ember kölcsönösen megismeri egymást, házastársában egy új világot fedezve fel. Elmondhatjuk vajon, hogy „már ismerem házastársamat”, holott saját magamat sem egészen? A „körséta” ebben a felfedező kalandban akar segítségére lenni a pároknak, hogy ne csak „egymás mellett” éljenek, hanem „egymással”.

Amennyiben készen állnak belevágni ebbe a „kalandba”, a következő lépéseket kell megtegyék:

  • Regisztráció 2016. május 31-ig: pasztoralis@varad.org, vagy 0743-769631
  • Ezt követően „útlevél” átvétele, Nagyvárad, Kanonok sor 13. számnál
  • Feladatok teljesítése 2016. szeptember 15-ig
  • „Útlevél” leadása, Nagyvárad, Kanonok sor 13. számnál
  • Díjkiosztó 2016. szeptember 28. Püspöki Palota Díszterme

Elérhetőségek:

Pasztorális Központ, Nagyvárad, Kanonok sor 13.

pasztoralis@varad.org, vagy 0743-769631

 

„Kalandra fel!”