16

Tabără pentru copii organizată de Asociația Halo din Partium

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2016, pe durata vacanței de toamnă a elevilor claselor primare, Asociația Halo din Partium a organizat o tabără pentru aproximativ 60 de copii orădeni. Prima ediție a taberei a avut loc anul trecut, în aceeași perioadă. Organizatorii s-au străduit să ofere activități creative celor mici, dar și posibilitatea de recreere, respectiv timp de calitate petrecut împreună. Pentru mulți dintre părinți, aceasta a fost o posibilitate deosebită de a încredința copii în timpul de lucru unei echipe de profesioniști, care nu doar au avut grija de siguranța celor mici, dar i-au și învățat multe lucruri noi.

 

Tema săptămânii a fost iubirea. Copii au mai avut ocazia să se familiarizeze și cu îngăduința, mărturia, misiunea respectiv responsabilitatea. Au putut experimenta modul în care acestea s-au realizat în viața lui Isus și a discipolilor săi. Au învățat mottoul fiecărei zile prin activități creative și distractive.

 

O tabără pentru copii nu poate fi însă adevărată, dacă oferă numai învățătură. Tocmai de aceea organizatorii s-au străduit să ofere în egală măsură jocuri, destindere și distracție.

 

Konrád Csongor