vasar_adomany_atadas_1_pixelize

Au fost înmânate donațiile Târgului Caritabil de Advent

Au fost înmânate donațiile bănești colectate cu ocazia Târgului Caritabil de Advent organizat de către Episcopia Romano-Catolică Oradea la începutul acestei luni. Miercuri, 14 decembrie 2016, beneficiarii selectați pentru acest scop – un băiețel de nouă ani, care s-a născut cu o malformație a coloanei vertebrale, trecând deja prin nu mai puțin de șaisprezece operații și pregătindu-se pentru următoarea, respectiv o familie orădeană care crește doi copii cu serioase dizabilități – au primit de la Excelența Sa Böcskei László plicurile cu ajutorul financiar. În ambele locuri, ierarhul a fost însoțit de reprezentanți ai grupurilor care au colaborat la organizarea și desfășurarea târgului.

 

Prin donațiile oferite în schimbul produselor procurate la târg, toți participanții și-au adus aportul la a face simțită mai ales acum, înainte de Crăciun, de către cel puțin două familii, preocuparea, atenția și apropierea semenilor lor. În acest sens ne-a învățat Anul Sfânt al Milostivirii recent încheiat, asupra acestui fapt ne atrage atenția an de an Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului, la asta ne îndeamnă Pruncul Isus care se naște printre noi.

Organizatorii târgului țin să mulțumiească tuturor celor care au răspuns pozitiv la această inițiativă caritabilă, dorind tuturor sărbători binecuvântate!