20171209_152436

Târg caritabil de Advent

Sâmbătă, 9 decembrie 2017, la ora 15.00 și-a deschis porțile cea de a patra ediție a Târgului de Advent organizat de către Ordinariatul Episcopiei Romano-Catolice de Oradea, în colaborare cu Caritas Catolica, Asociația „Viața cu autism”, Asociația Háló din Partium, Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent László”, Centrul Diecezan de Muzică Sacră, Centrul Diecezan de Tineret și Centrul Pastoral Diecezan, Surorile Vincentine, Grupul Calea Neocatecumenală, respectiv Radio Maria, secția maghiară.

 

 

Evenimentul a avut loc în parcul din fața Catedralei Romano-Catolice, într-o vreme ploioasă de decembrie, precipitații care s-au transformat în ninsoare abundentă pe parcursul dupăamiezei.

 

Au fost oferite publicului produse artizanale de patiserie, obiecte ornamentale de Crăciun, accesorii vestimentare de iarnă. Produsele expuse au putut fi achiziționate în schimbul unei donații, sumele de bani astfel obținute fiind folosite în scopuri social-caritativ-culturale.

 

La sfârșitul târgului, în cadrul unui moment de rugăciune, a fost aprinsă cea de a doua lumânare de pe coroana de Advent în fața Catedralei. Voluntarii Caritas Catolica au împărțit ceai cald pe parcursul întregului eveniment.

 

GALERIE FOTO