jotekonysaggal_1

Au început anul nou cu o faptă bună

Voluntarii Asociației Cultural-Comunitare Smiley Team au oferit sprijin beneficiarilor Asociației Caritas Catolica în repetate rânduri în anii precedenți.  Ei au oferit cadouri și dulciuri hand-made rezidenților căminelor de bătrâni, de asemenea au participat la numeroase acțiuni de distribuire de ceai și hrană organizată în sezonul rece de Asociația Caritas Catolica Oradea. Parteneriatul continuă și în acest an.

 

Membrii Smiley Team au adus cadouri constând în cozonaci oferite ca donație de o firmă de panificație deserviților Cantinei Sociale Caritas în data de 4 ianuarie 2018. Un număr total de 34 cozonaci cu diferite gusturi au fost distribuiți săracilor, care primesc zilnic o masă caldă la cantina Caritas. Voluntarii au ajutat inclusiv în împărțirea mesei.

 

“A fost o experiență minunată să participăm ca voluntari la distribuirea alimentelor. Astrel de ocazii ne întăresc în misiunea de a-i ajuta pe cei nevoiași. Ne amintesc de faptul că, chiar dacă nu putem să schimbăm întreaga lume, prin eforturile noastre personale totuși putem măcar să îmbunătățim lumea din jurul nostru” – a declarat Kinga Szabo, liderul grupului de voluntari.

 

Asociația Cultural-Comunitară Smiley Team a fost înființată în decembrie 2015 în satul  Șișterea din județul Bihor, cu scopul de a oferi ajutor când și unde e nevoie, prin implicarea tinerilor din comunitate. Membrii asociației s-au alăturat de mai multe ori la acțiunile de distribuire de alimente organizate de Caritas Catolica în perioada de advent. 

Dorim să le mulțumim și pe această cale pentru eforturile depuse!

 

Szombati-Gille Tamás