Jelöljön támogatásra egy nehéz helyzetbe jutott családot!

Mutass jó példát! Újrakezdés című program keretében nyújtanak segítséget a koronavírus-okozta világjárvány következtében nehéz helyzetbe jutott családoknak. A program kezdeményezője a Nőileg magazin és a Gyulafehérvári Caritas, helyi partner pedig a nagyváradi Caritas Catolica.

Ismer olyan erdélyi családokat, akiket nagyon nehéz anyagi helyzetbe sodort a világjárvány? Tud olyan szomszédokról, ismerősökről, barátokról, ahol kiskorú gyerekeket nevelnek és a koronavírus miatt veszítették el a bevételeiket, a munkájukat? Netán épp az ön családjának jelent óriási gondot most az albérletfizetés, a (lakás)hitel, vagy a gyerekek mindennapi ellátása?

Ha a válasza IGEN, jelölje őket vagy saját családját a Nőileg és a Gyulafehérvári Caritas Mutass jó példát! Újrakezdés programjába, amelynek lebonyolításában helyi partner a nagyváradi Caritas Catolica.

A támogatási program célkitűzése olyan erdélyi családok segítése fél éven keresztül havi 500 lej értékben, akiknek most ez is sokat jelenthet a világjárvány okozta krízisből való kilábalásra.

A programot támogatni a következő űrlap kitöltésével lehet: TÁMOGATÁSI ŰRLAP

Ismerős családot támogatásra jelölni itt lehet: JELÖLÉSI ŰRLAP