Requiem pentru victimele pandemiei în Catedrala din Oradea

Îndoliate familii!

Pademia care a cuprins întreaga lume a scos la suprafață vulnerabilitatea omului, chemându-ne astfel la solidaritate, și nu în puține cazuri la compasiune. Încercând să diminuăm efectele virusului care se răspândește în jurul nostru, constatăm cu tristețe, că mulți semeni ai noștri devin victime ale acestei pandemii. Astfel, multe familii au fost încercate prin pierderea unei persoane dragi răpite de acest virus ucigaș.

Constatând această realitate care întristează atât de multe familii în jurul nostru, sâmbătă 27 februarie 2021, la ora 18.00 în catedrala romano-catolică din Oradea se va celebra o sfântă liturghie la intenția celor răpuși de virusul Covid 19. În această liturghie ne vom ruga pentru sufletul celor decedați, dar și pentru familiile lor, cerând de la Dumnezeu și mângâiere pentru cei care în încercarea provocată de pierderea persoanei dragi, nu le-au putut fi suficient de aproape datorită restricțiilor impuse de situația excepțională de pandemie.

Vă invităm cu drag la această celebrare comună, ce dorește a fi un semn al solidarității noastre față de toți cei care au pierdut persoane dragi în aceste luni de pandemie.

Încredințând milostivirii lui Dumnezeu pe toți cei răposați, cerem binecuvântare și har pentru toate familiile încercate!

Oradea, la 12 februarie 2021.

Böcskei László

episcop