Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii în curs, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează de către tineri și pentru tineri adorația Sfintei Euharistii. Joi, 10 ianuarie 2019, la ora 19.00 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog cu tinerii participanți, în sala mare a parohiei.

Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează adorația Sfintei Euharistii de către tineri și pentru tineri. Joi, 13 decembrie 2018, la ora 19.00 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog în sala mare a parohiei.

Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii în curs, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează de către tineri și pentru tineri adorația Sfintei Euharistii. Joi, 8 noiembrie 2018, la ora 19.00 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog cu tinerii participanți, în sala mare a parohiei.

Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii în curs, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează de către tineri și pentru tineri adorația Sfintei Euharistii. Joi, 11 octombrie 2018 la ora 19.00 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog cu tinerii participanți, în sala mare a parohiei.

Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează adorația Sfintei Euharistii de către tineri și pentru tineri. Joi, 11 ianuarie 2018 la ora 19.00 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog cu tinerii participanți, în sala mare a parohiei.

Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează adorația Sfintei Euharistii de către tineri și pentru tineri. Joi, 14 decembrie 2017 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog cu tinerii participanți, în sala mare a parohiei.

Adorație euharistică în Biserica Sf. Ecaterina

În fiecare a doua zi de joi a lunii, în Biserica Parohială Sf. Ecaterina din Oradea se organizează adorația Sfintei Euharistii de către tineri și pentru tineri. Joi, 9 noiembrie 2017 sunt așteptați toți cei care doresc să experimenteze pacea și bucuria oferite de prezența lui Cristos. După adorația euharistică va avea loc o întâlnire de dialog în sala mare a parohiei.