Aprinderea lumânărilor pe coroana de Advent

Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările lui! (Mc 1,3) citim îndemnul în Sfânta Scriptură. În Advent acordăm o atenție sporită acestor cuvinte ale Sfântului Ioan Botezătorul, pregătindu-ne pentru sărbătoarea Nașterii Domnului. În fiecare sâmbătă din Advent: 15 și 22 decembrie, la ora 19.00, în cadrul unui moment de rugăciune, vom aprinde câte o lumânare pe coroana de advent în fața Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Voluntarii Caritas Catolica vor împărți ceai cald celor prezenți. Îi invităm și îi așteptăm pe toți cei interesați, să ne rugăm împreună, pregătindu-ne astfel sufletește pentru sfânta sărbătoare a Nașterii lui Isus.

Aprinderea lumânărilor pe coroana de Advent

Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările lui! (Mc 1,3) citim îndemnul în Sfânta Scriptură. În Advent acordăm o atenție sporită acestor cuvinte ale Sfântului Ioan Botezătorul, pregătindu-ne pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, a Crăciunului. În următoarele două zile de sâmbătă din Advent: 16 și 23 decembrie, la ora 19.00, în cadrul unui moment de rugăciune, vom aprinde câte o lumânare pe coroana de advent în fața Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Cea de a treia lumânare va fi aprinsă sâmbătă, 16 decembrie 2017, la ora 19.00 în cadrul unei ceremonii organizate de către tinerii Centrului Pastoral Diecezan pentru Tineri. Voluntarii Caritas Catolica vor împărți ceai cald, în timp ce membrii mișcării schönstattvor servi pâine cu untură celor prezenți.

Aprinderea lumânărilor pe coroana de Advent

Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările lui! (Mc 1,3) citim îndemnul în Sfânta Scriptură. În Advent acordăm o atenție sporită acestor cuvinte ale Sfântului Ioan Botezătorul, pregătindu-ne pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, a Crăciunului. În următoarele trei zile de sâmbătă din Advent: 9, 16 și 23 decembrie, la ora 19.00, în cadrul unui moment de rugăciune, vom aprinde câte o lumânare pe coroana de advent în fața Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Cea de a doua lumânare va fi aprinsă sâmbătă, 9 decembrie 2017, la ora 19.00 în cadrul unei ceremonii organizate de către Caritas Catolica Oradea. Voluntarii acestei instituții vor împărți ceai cald, în timp ce membrii mișcării schönstatt vor servi pâine cu untură celor prezenți.

Aprinderea lumânărilor pe coroana de Advent

Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările lui! (Mc 1,3) citim îndemnul în Sfânta Scriptură. În Advent acordăm o atenție sporită acestor cuvinte ale Sfântului Ioan Botezătorul, pregătindu-ne pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, a Crăciunului. În fiecare sâmbătă din Advent: 2, 9, 16 și 23 decembrie, la ora 19.00, în cadrul unui moment de rugăciune, vom aprinde câte o lumânare pe coroana de advent în fața Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Voluntarii Caritas Catolica vor împărți ceai cald celor prezenți. Coroana de Advent va fi bnecuvântată sâmbătă, 2 decembrie 2017, la ora 19.00, de către Excelența Sa episcopul Böcskei László, în cadrul ceremoniei de aprindere a primei lumânări.

Aprinderea lumânărilor pe coroana de Advent

Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările lui!(Mc 1, 3) În fiecare sâmbătă din Advent (10 și 12 decembrie), la ora 19.00, în cadrul unei ceremonii liturgice, vom aprinde câte o lumânare pe coroana de advent din fața Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Voluntarii Caritas Catolica vor oferi ceai cald celor prezenți.

Aprinderea lumânărilor pe coroana de Advent

Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările lui!(Mc 1, 3) În fiecare sâmbătă din Advent (3, 10 și 12 decembrie), la ora 19.00, în cadrul unei ceremonii liturgice, vom aprinde câte o lumânare pe coroana de advent din fața Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Voluntarii Caritas Catolica vor oferi ceai cald celor prezenți.