Întrunirea senatului preoțesc

„Trebuie să ne folosim de harul primit, transformându-l în propuneri ferme și în direcții concrete de acțiune.”(Sfântul papă Ioan Paul II: Novo Millennio Ineunte 3)

Miercuri, 14 noiembrie 2018, la ora 14.00, în sala de conferințe a Palatului Episcopal, Excelența Sa episcopul Böcskei László va avea o întrevedere de lucru cu membrii Senatului Preoțesc. Vor fi abordate diferite teme ce privesc activitatea pastorală şi administrativă în Dieceza de Oradea.

Întrunirea senatului preoțesc

„Trebuie să ne folosim de harul primit, transformându-l în propuneri ferme și în direcții concrete de acțiune.” (Sfântul papă Ioan Paul II: Novo Millennio Ineunte 3)

Miercuri, 13 septembrie 2017, la ora 11.00, în sala de conferințe a Palatului Episcopal, Excelența Sa episcopul Böcskei László a avut o întrevedere de lucru cu membrii Senatului Preoțesc. Au fost abordate diferite teme ce privesc activitatea pastorală şi administrativă în Dieceza de Oradea.

Întrunirea Senatului Preoțesc

„Trebuie să ne folosim de harul primit, transformându-l în propuneri ferme și în direcții concrete de acțiune. (SfântulIoan Paul II.: Novo Millennio Ineunte 3)

Marți, 25 octombrie 2016, la ora 11.00, episcopul Böcskei László va avea o întrevedere de lucru cu membrii Senatului Preoțesc.