Serate muzicale în biserica Oradea-Seleuș

Duminică, 30 octombrie 2016 se va încheia seria de concerte organizată de către Episcopiei Romano-Catolice de Oradea împreună cu Parohia Oradea-Seleuș, intitulată Serate muzicale în Seleuș. Concertul de încheiere de la ora 19.00 va fi susținut de către artistul orădean Józsa Domokos. Intrarea este liberă, sunt așteptați toți cei interesați.

Serate muzicale în biserica Oradea-Seleuș

În organizarea comună a Episcopiei Romano-Catolice de Oradea și a Parohiei Oradea-Seleuș, va continua seria de concerte intitulată Serate muzicale în Seleuș. Duminică, 23 octombrie 2016, la ora 19.00, concertul va fi susținut de către artistul orădean Garai Zsolt. Intrarea este liberă, sunt așteptați toți cei interesați.

Serate muzicale în biserica Oradea-Seleuș

Episcopia Romano-Catolică în colaborare cu parohia Oradea-Seleuș continuă să organizeze seria de serate muzicale în biserica parohială Oradea-Seleuş. Seria de concerte cu titlul Serate muzicale în Seleuș va continua duminică, 16 octombrie 2016 de la ora 19.00, cu un concert de orgă susținut de către artistul Sárosi Dániel din Debrecen, Ungaria. Intrarea este liberă, sunt așteptate toate persoanele interesate.

Serate muzicale în biserica Oradea-Seleuș

Episcopia Romano-Catolică în colaborare cu parohia Oradea-Seleuș continuă să organizeze seria de serate muzicale în biserica parohială Oradea-Seleuş. Seria de concerte cu titlul Serate muzicale în Seleuș va continua duminică, 9 octombrie 2016 de la ora 19.00, cu un concert de orgă susținut de către Kristófi János Zsigmond, capelmaestrul Catedralei Romano-Catolice din Oradea. Intrarea este liberă, sunt așteptate toate persoanele interesate.

Serate muzicale în biserica Oradea-Seleuș

Episcopia Romano-Catolică în colaborare cu parohia Oradea-Seleuș continuă să organizeze seria de serate muzicale în biserica parohială Oradea-Seleuş. Seria de concerte cu titlul Serate muzicale în Seleuș va continua duminică, 29 mai 2016 de la ora 19.00, cu un concert de orgă susținut de către artista din Budapesta Varga Petra. Intrarea este liberă, sunt așteptate toate persoanele interesate.

Serate muzicale în biserica Oradea-Seleuș

Episcopia Romano-Catolică în colaborare cu parohia Oradea-Seleuș continuă să organizeze seria de serate muzicale în biserica parohială Oradea-Seleuş. Seria de concerte cu titlul Serate muzicale în Seleuș va continua duminică, 22 mai 2016 de la ora 19.00, cu un concert de orgă susținut de către artistul clujean Erich Türk. Intrarea este liberă, sunt așteptate toate persoanele interesate.