Serate muzicale la Seleuș

În organizarea comună a Episcopiei Romano-Catolice de Oradea și a parohiei romano-catolice Oradea-Seleuș, duminică, 28 octombrie 2018, la ora 19.00, în cadrul Seratelor Muzicale la Seleuș, în biserica parohială va avea loc un nou concert de orgă susținut de către organistul Kozma Zsombor din Gheorgheni. Intrarea este liberă, toți iubitorii de muzică sunt așteptați cu drag de către organizatori.

Serate muzicale la Seleuș

În organizarea comună a Episcopiei Romano-Catolice de Oradea și a parohiei Oradea-Seleuș, duminică, 21 octombrie 2018, la ora 19.00 în biserica parohială de pe strada Bumbacului va avea loc un nou concert din cadrul programului intitulat Serate Muzicale la Seleuș. Invitatul special este artistul Varga Petra din Budapesta. Intrarea este liberă, se acceptă donații. Sunt așteptați toți cei interesați.

Serate muzicale la Seleuș

În organizarea comună a Episcopiei Romano-Catolice de Oradea și a parohiei Oradea-Seleuș, duminică, 14 octombrie 2018, la ora 19.00 va continua seria de concerte intitulată Serate Muzicale la Seleuș. Interpretul invitat al celei de a doua ocazii va fi Nagy István din Kolárovo, Slovacia. Intrarea este liberă, sunt așteptați toți iubitorii de muzică.

Serate muzicale la Seleuș

În organizarea comună a Episcopiei Romano-Catolice de Oradea și a parohiei Oradea-Seleuș, duminică, 7 octombrie 2018, la ora 19.00 va continua seria de concerte intitulată Serate Muzicale la Seleuș. În prima seară din luna octombrie Kurucz Tibor, Kurucz Virág, Nagy Judit Noémi și Józsa Domokos vor interpreta o selecție din operele compozitorilor J. S. Bach, A. Vivaldi, G. Zoltán, J. Massenet. Intrarea este liberă, se acceptădonații. Sunt așteptați toți iubitorii de muzică.