Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, 17 martie 2019, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, 17 februarie 2019, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul paroh-decan canonic Kiss Albert, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, 16 decembrie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Fodor József, vicar general, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 18 noiembrie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. canonic Kóhr Balázs, cel care va rosti și predica. Membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, 15 iulie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Kóhr Balázs, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, 17 iunie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Májernyik Mihály, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 15 aprilie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Rajna József, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 18 martie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Pálos István, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 18 februarie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Kiss Albert, paroh de Oradea-Olosig, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 17 decembrie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Kóhr Balázs, cel care va rosti și predica.

Sf. liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 17 septembrie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. canonic Májernyik Mihály, decanul din Marghita, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 16 iulie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. canonic Pálos István, parohul din Oradea-Seleuș, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 20 noiembrie 2016, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. Rajna József, parohul din Oșorhei, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 16 octombrie 2016, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. Kiss Albert, parohul bisericii Oradea-Olosig, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 21 august 2016, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. Pálos István, parohul din Seleuș, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 17 iulie 2016, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. Lőrincz Ottó, parohul din Salonta, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sf. liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 19 iunie 2016, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. Májernyik Mihály, parohul din Marghita, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.