Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 21 octombrie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. canonic Pálos István, parohul din Oradea-Seleuș, cel care va rosti și predica. Membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii,16 septembrie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Rajna József, cel care va rosti și predica.

Sfânta liturghie a capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 20 mai 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Lőrincz Ottó, cel care va rosti și predica.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 21 ianuarie 2018, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera solemnă. Celebrantul principal va fi preotul canonic Fodor József, vicar general, cel care va rosti și predica.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 19 noiembrie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 16 aprilie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. canonic Rajna József, parohul din Oșorhei, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 19 martie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei, oficiată de către pr. canonic Pálos István, parohul din Seleuș, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 19 februarie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei celebrate de către pr. Kiss Albert, parohul-canonic al bisericii din Oradea-Olosig, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului, împreună cu credincioșii vor recita Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 15 ianuarie 2017, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea-Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei oficiată de către Mons. Fodor József, vicar general, prepozit cel care va rosti și predica, membrii Capitlului, împreună cu credincioșii vor recita Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 18 decembrie 2016, la ora 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra sfânta liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelerinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul liturghiei oficiată de către pr. dr. Lőrincz Ottó, canonic, paroh de Salonta, cel care va rosti și predica, membrii Capitlului, împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 15 mai 2016, cu începere la orele 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra o sfântă liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelarinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul sfintei liturghii, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 17 aprilie 2016, cu începere la orele 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra o sfântă liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelarinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul sfintei liturghii, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă. Celebrantul principal al liturghiei va fi Pálos István, parohul bisericii Oradea-Seleuș.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 20 martie 2016, cu începere la orele 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra o sfântă liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelarinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul sfintei liturghii, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

În cea de a treia duminică a lunii, în data de 21 februarie 2016, cu începere la orele 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra o sfântă liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelarinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin. În cadrul sfintei liturghii, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă.

Sfânta liturghie a Capitlului în Biserica din Cetate

La data de 17 ianuarie 2016, în cea de a treia  duminică a lunii, cu începere la orele 16.00, membrii Capitlului Catedralei vor celebra o sfântă liturghie în Biserica romano-catolică din Oradea – Cetate, în trecut loc de pelarinaj al creștinilor din Bazinul Carpatin.În cadrul sfintei liturghii, membrii Capitlului împreună cu credincioșii vor rosti Vespera Solemnă. Sfânta liturghie va fi celebrată de către Mons. Fodor József, vicar general.