Tabără de religie la Săcueni

În perioada  19-24 iunie 2018, parohia romano-catolică din Săcuieni organizează o tabără pentru copii cu tematică religioasă, având ca motto „Toate izvoarele mele sunt în Tine” (Ps. 87,7). În ultima zi a taberei, duminică, 24 iunie, în biserica parohială din localitate se va organiza o după amiază dedicată familiilor la ora 15.00. Neurologul medic primar de renume mondial Dr. Csókay András va susține o prelegere pentru familiile interesate.

Tabără de religie la Săcueni

„Omul bun scoate binele din tezaurul bun al inimii sale.” (Lk 6, 45) este motto-ul celei de a cincea ediții a taberei de religie numită Fericitul Bogdánffy Szilárd, organizată în perioada 27 iunie – 2 iulie 2017, în Anul Jubiliar Sfântul Ladislau la Săcueni de către parohia roano catolică din localitate. Asemenea anilor precedenți, este așteptată participarea a peste 150 de copii de diferite confesiuni, tabăra fiind una ecumenică.

Tabără de religie la Săcueni

Fiți miostivi! este motto-ul celei de a patra tabere religioase ce poartă numele Fericitului Bogdánffy Szilárd, organizată între 28 iunie și 3 iulie 2016 la Săcueni.