Va fi decernată medalia diecezană de merit

Medalia diecezană de merit În slujba credinței a fost instituită de către episcopul Böcskei László în anul 2012, pentru ca în ediția de argint să fie decernată în data de 21 februarie a fiecărui an, în cadrul vesperei aniversare a nașterii Fericitului episcop martir Bogdánffy Szilárd, unei persoane care s-a evidențiat în viața de credință, dând dovadă a iubirii și fidelității față de biserică.
Comisia reunită cu acest scop la 14 februarie 2019, a analizat toate propunerile înaintate de către decani, și a decis ca în acest an medalia de merit să fie decernată enoriașului din Salonta, Floruczó István.
Candidatul desemnat va primi medalia de merit de la Excelența Sa episcopul Böcskei László joi, 21 februarie 2019, în cadrul vesperei solemne de la ora 17.00 în Catedrala Romano-Catolică din Oradea.

Follow by Email
Facebook

Va fi decernată medalia diecezană de merit

Medalia diecezană de merit În slujba credinței a fost instituită de către episcopul Böcskei László în 2012, pentru ca ediția sa de argint să fie decernată în data de 21 februarie a fiecărui an, în cadrul vesperei aniversare a nașterii fericitului episcop martir Bogdánffy Szilárd, unei persoane care s-a evidențiat în viața de credință, dând o dovadă extraordinară a iubirii și fidelității față de biserică.

Comisia reunită cu acest scop miercuri, 15 februarie 2017, a analizat toate propunerile înaintate de către decani, și a decis ca în acest an medalia de merit să fie decernată enoriașei din Carastelec, Balog Katalin.

Biserica și dieceza are nevoie de multe astfel de persoane, care sunt un exemplu de mărturie, dăruire, slujire deplină a lui Dumnezeu.

Balog Katalin va primi medalia de merit de la Excelența Sa episcopul Böcskei László miercuri, 21 februarie 2018, în cadrul recitării solemne a vesperei la ora 17.00 în Catedrala Romano-Catolică din Oradea.

Follow by Email
Facebook